Free Translation

March 12, 2011

www.pelangidrama.net

Alhamdulillah, akhirnya Rainbow Family dan Pelangi Drama berhasil meluncurkan domain baru, sebagai ganti dari pelangidrama.blogspot.com

Seneng rasanya barang RF punya situs baru www.pelangidrama.net
klo yang masih baru kenal teteh, kenalin teteh juga sering disapa nana rf, salah satu pengurus RF dan jadi penulis lepas (dalam kurung jarang posting hihihi) di pelangi drama.

Mimpi lama teteh punya situs bisa diwujdukan bareng keluargi pelangi, RF.
Makasih buat temen-temen RF yang dekatnya udah kayak sodara dan keluarga sendiri.
Temen setia dari awal teteh punya blog Catatanku ini, dari awal pertama nyoba ngeblog dan coba tulis sinopsis.
Blog ini selalu jadi kenangan teteh awal2 kenal sama RF walau teteh sekrang jarang update blog ini...

saking jarangnya update ini traffik blog teteh turun terus hehe..tapi alhamdulillah ini seiring berjalannya waktu ini google ranknya ga sadar trnayta jadi 2...hehe baru tau nih dapet 2 aja seneng bangeet.
makasih banget buat temen RF temen-temen pembaca catatanku dan juga pelangi drama.

Balik lagi ke RF dan PD semoga dengan munculnya situs dengan nama baru ini bisa membuat RF dan kru PD lebih semangat untuk  memuaskan temen-temen pecinta drama korea. Bia kasih ulasan , artikel, rekap , sinopsis yang lebih menarik, OK  dan khas RF

luv u all...
sekali lagi selamat buat PD dan RF semoga tambah besar dan tambah jaya ya...

23 comments:

  1. alhamdulilah ya teh semoga persahabatan RF langgeng sampai kakek nenek amin, hohohohohohoohh

    ReplyDelete
  2. @ari dan syaoran iya aminn sama2 ya mba mita dan ari...

    ReplyDelete
  3. amin ya robbal alamin....alhamdulillah ya teh -saa-

    ReplyDelete
  4. amin ya Allah,,,
    smoga trus berkobar bendera PD yach,,AMIN

    ReplyDelete
  5. amin....
    semoga Lancar terus teh na....

    ReplyDelete
  6. eh ada revita komen ternyata..thx say...

    ReplyDelete
  7. Hey! I simply want to give an enormous thumbs up for the good data
    you have here on this post. I can be coming back to your weblog for extra soon.


    my blog: SEO收費

    ReplyDelete
  8. Hiya! I just want to give a huge thumbs up for the nice info you have got here on this post.
    I shall be coming back to your blog for extra soon.


    Feel free to surf to my weblog semi permanent hair colour loreal casting

    ReplyDelete
  9. Hello! I just wish to give an enormous thumbs up for the
    great info you have here on this post. I can
    be coming again to your weblog for more soon.


    Also visit my homepage ... seohyun網罿費設潿¹使‹佬seoul national university ?œ울?€?™转seoul national university acceptance rate

    ReplyDelete
  10. Whats up! I just wish to give a huge thumbs up for the good info you will have right here on
    this post. I will be coming back to your blog for more
    soon.

    Also visit my web-site :: caster semenya magazine cover photo

    ReplyDelete
  11. Whats up! I simply would like to give an enormous thumbs up for the
    nice information you’ve got right here on this post.
    I shall be coming again to your blog for more soon.

    Here is my web site korea seoul airport map

    ReplyDelete
  12. Hello! I simply want to give an enormous thumbs up for the nice data you will have here on this post.
    I will probably be coming again to your weblog for extra
    soon.

    Review my weblog - semoran skateway casselberry

    ReplyDelete
  13. Good day! I simply want to give a huge thumbs up for the great
    info you might have right here on this post. I can be coming back to your blog for
    more soon.

    My blog post - queen seon deok episodes english sub

    ReplyDelete
  14. Hey! I just want to give an enormous thumbs up for the great information you have
    got right here on this post. I will probably be coming back
    to your blog for more soon.

    Feel free to visit my blog post - seoul airport bus to myeongdong

    ReplyDelete
  15. Hello! I just want to give an enormous thumbs up for the great information you might have here on this post.

    I will be coming back to your weblog for more soon.



    My page sempron 145 power consumption

    ReplyDelete
  16. Good day! I just wish to give a huge thumbs up
    for the nice information you have here on this post.
    I shall be coming back to your blog for extra soon.


    my website :: seo book keyword suggestion tool features

    ReplyDelete
  17. Howdy! I simply would like to give an enormous thumbs up for the great info you’ve got right here on this post.
    I will probably be coming back to your weblog for extra soon.


    Also visit my web page nutritional information semi sweet chocolate chips

    ReplyDelete
  18. teh aku kok gak bisa buka pelangi dramanya sih ?

    ReplyDelete
  19. Y teh, knp pelangidrama.net ny skr gk bs dibuka y??

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Penasaran teh, kok aku gak bisa buka pelangidrama.net? Error gitu teh....

    ReplyDelete

Silakan tulis komennya di sini ya...

Related Posts with Thumbnails